(startmenu)

Maak kennis met de mensen achter de schermen
na het opheffen van PV Op Delftse Wielen is een commissie ingesteld die de nalatenschap beheert.

 

Webmaster
Uitvoerend commissielid
Wim
Rechterhand commissielid Conrad
Linkerhand commissielid Theo

 

Ferry heeft afscheid genomen van de personeelsvereniging en dus van het bestuur per 29 augustus 2009. Hij werkte daarna bij QBuzz en is nu gepensioneerd. Wij danken Ferry namens alle leden voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme. 

Ronald heeft net als Ferry afscheid genomen van de personeelsvereniging en dus van het bestuur per 29 augustus 2009. Hij ging ook naar QBuzz maar heeft daar afscheid genomen en werkt nu als rij-instructeur. Later is Ronald teruggekomen als chauffeur. Wij danken ook Ronald namens alle leden voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme. 

Het derde bestuurslid dat afscheid heeft genomen n.a.v. de overgang naar Veolia is Karel.  Wij danken Karel eveneens namens alle leden voor zijn jarenlange inzet en enthousiasme. Hij is anno 2020 gelukkig in goede gezondheid (80 jaar)

Het bestuur maakt bekend dat oud-voorzitter Cees de wens te kennen heeft gegeven per direct met zijn huidige bestuursfunctie te willen stoppen.

Het bestuur dankt Cees voor zijn jarenlange inzet. Vanaf 17-12-98 tot 1-1-07 heeft hij de functie van voorzitter ingevuld en na die tijd in de VUT was hij aanvullend bestuurslid.