Startpagina Aad
door de ogen van Cobus
Tekst & foto's: Jan van den Berg
Start Passagiers
 

Redactie & vormgeving
Wim Koeleman


Volkomen onverwacht is Aad op 23 juni 2015 overleden
 

 

Klusje hier, klusje daar

Je kunt Aad overal tegen komen in Delft. Is hij niet op weg naar zijn werkadres Combiwerk aan de Buitenwatersloot anders is hij wel op weg naar een van zijn klusjes?!

Stel...
Een oom van een buurvrouw d'r neef, bij wijze van spreken dan, heeft een lamp op te hangen of andere elektriciteit problemen...
Aad lost het op.

Televisie doet hem niet veel maar Aad is bijna iedere avond op pad om ergens iets te doen. Een deur hangen, electra-problemen, tuintje verzorgen, Aad draait er z'n hand niet voor om. Overal kun je hem tegenkomen met de bus. Ook een enkele naam van een collega heeft hij laten vallen waar hij iets voor gaat doen (of heeft gedaan). En altijd heeft hij er zin in. Hij vindt het ook niet erg om daarvoor afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, tijd lijkt hem niet veel te zeggen. Gezelligheid des te meer.

Van de week heeft hij zijn broers en zijn moeder (93 jaar) uitgenodigd om samen met de Kerst ergens een hapje te gaan eten. Het enige wat nog vrij was, is het Van der Valk restaurant De Bijhorst aan de Rijksstraatweg richting Wassenaar. Daarna is hij ter plekke het een en ander gaan bespreken. Aad deed dat met de bus natuurlijk. Op de terugweg kwam ik hem weer eens tegen en raakten we aan de praat. Een hele prettige persoonlijkheid die ik nog vaak welkom hoop te heten in de Veolia bus.

Aad tot ziens.

                          Cobus