(startmenu)

 Terug te gaan naar de startpagina

 Klik naar pagina 2 of 3 of 4 of 5 of 6

 

Vestiging Delft van grote hoogte zichtbaar en terug te vinden in het groene kadertje.

 

  Wie kent hem niet? Jan werd 60 en ging Buiten Dienst en geniet nu alweer geruime tijd van zijn welverdiende vrije ouwe dag. Natuurlijk moest dat op een bijzondere manier.

 

 

 

Een toelichting op onze chauffeurs "Tom-Tom"
Hieronder zie je de werkelijkheid in beeld
  Een toelichting op onze chauffeurs "Tom-Tom"
Hieronder zie je de werkelijkheid in beeld

 

 

 
Aad heeft opeens ongewenste intimiteiten op het station in Delft   En op deze foto wordt duidelijk dat het een buitenstaander betreft

 

Bij avond achter het stuur vandaan gefotografeerd. Zojuist is er een kleinigheid misgegaan. Ben heeft het licht gezien. Peace man!!   De Scout 6408 heeft het licht ook gezien maar aan 1 kant brandt het vast niet meer. De lichtmast is ook erg lang weggeweest.

 

 
De rijtijden worden steeds nijpender en dat brengt andere nijpende problemen met zich mee   Het ziet het er in de rookvrije chauffeursruimte van Delft vredig en opgeruimd uit. Dit moet op een bijzonder moment gefotografeerd zijn want zo zie je het weinig.

 

 

 
Fred is dan wel geen collega met een Delftse achtergrond maar wel eentje die altijd is opgevallen. Niet alleen als onvervalste hippie maar vooral door de bijnaam 'Jezus'. Hoe zouden ze aan die naam zijn gekomen????
 
Die gasten van bureau HALT bemoeien zich tegenwoordig al met de dienstregeling......  

Pagina 2 of pagina 3 of pagina 4 of pagina 5 of pagina 6